AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Izrezki iz lepenke - poročna - Goga

Poročna v naravnih tonih

  V Avgustu bomo z Romano in Andrejo posegle po izdelkih Crafty Moly, Laserove Love in Scrapinec Če posegam po njihovih izdelkih so to največkrat laserski izrezi, ogromno prelepih imajo v svoji ponudbi.

Za drugo objavo v mesecu sem si na poličkah Darilnice izbrala Laserski izrez poročnega parčka Crafty Moly.

Lotila sem se klasične voščilnice za poroko, le da je tokrat v kvadratni obliki. A samo za spremembo, DL voščilnice so zame še vedno naj.

Poročni parček sem prilepila na dva srčka, enega izrezanega iz vzorčastega papirja, drugega z videzom lesa pa iz papirjev za izrezovanje LemonCraft Sincerity.

Izdelovanje takšnih večplastnih voščilnic je v stvari velika sestavljanka. Pripravimo si material in dodatke iz katerih si zamisliš izdelati voščilnico. Nato pa največkrat polovico teh dodatkov in okraskov pri sestavljanju zamenjaš.

Posledično imaš na mizi precejšen nered. Cel kup izrezov, dodatkov, perlic, trakcev in seveda lepil, šarji in vseh mogočih pripomočkov.

Vse, kar ostane neuporabljeno potem skrbno spraviš v za to namenjeno škatlo in to pridno ponavljaš, dokler ni škatla premajhna.

Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Izrezki iz lepenke
Papir LemonCraft
Papirnate rože
Bel in rjav karton
Šablona srce Crealies
Škarje
Lepilo
3Dlepilne blazinice
Lepilna pištola
Tekoče perle
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti