AKTUALNO
Moj račun

Hobby - Novoletna voščilnica - Goga

 Praznična z zlatimi listki

Mesec je naokrog in Andrejo in Romano za Darilnico Klavdija v tem mesecu uporabljamo izdelke Hobby.

Za prvo nalogo sem uporabila njihov paus papir. Rada ga uporabljam za napise na voščilnicah, prosojne listke in cvetove, zelo rada nanj tudi vroče embosiram. Tokrat sem z zlatim prahom embosirala liste in jih uporabila pri izdelavi voščilnice.

 Takšne listke si izdelam kar na zalogo.

Na paus papir se lepo vroče embosira.

Štampiljke listkov sem odtisnila z pomočjo naprave(mape) za odtiskovanje štampiljk. Tako lahko natančno ponovimo odtiskovanje večkrat na isto mesto.

Odtise sem nato posula z WOW embosing prahom zlate barve. Prah vedno posujem na prepognjenem listu pisarniškega papirja, da ga lahko nato enostavno stresem nazaj v embalažo.

Listke sem nato pogrela z vročo pištolo,
in jih ročno izrezala iz papirja.
Takšne listke potem dodajam na svoje voščilnice. Vedno je fino, če jih imam nekaj narejenih na zalogo.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija

Paus papir Hobby
pripomoček za natančno odtiskovanje štampiljk
grelna pištola
Wow embosing prah
blazinica za embosiranje
ScrapBoys Christmas day papir
Škarje 3d lepilne blazinice
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti