AKTUALNO: Odprti smo vsak dan, od ponedeljka do petka, med 9.00 in 18.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

Foamirana pena - spomladanski šopek - Romana

Mesec Marec je tu in čeprav temperature niso še nič pomladanske, se narava že prebuja.

V mesecu Marcu pri DARILNICI KLAVDIJA izdelujemo rože. Tokrat sem se lotila rož iz foamirana.

Izbrala sem šablone Hearfelt creations in foamiran v živih barvah.

Najbolj zamudno je bilo izrezovanje, saj sem rabila ogromno posameznih cvetov. Vsak sestavljen cvet je iz 10 plasti.

Za oblikovanje cvetkov sem uporabila star likalnik, na katerem je bila temperatura nastavljena na svilo in volno, saj se pri tej nastavitvi foam najlepše zvije. Za lepljenje sem uporabila kar lepilno pištolo.

Nato sem se lotila izdelave lončka. Ker skoraj vso odpadno embalažo raznih dišečih sveč shranim, sem uporabila kar pločevinast okrogel lonček, v katerem je bilo še malo dišečega voska. Tako bo šopek še malo dišal.

Za okrasitev le tega, sem uporabila lesene palčke, ki sem jih s škarjami prerezala na pol. Lepila sem jih z lepilno pištolo.

Z navadno gobico sem na paličice nanesla rjavo in belo akrilno barvo.

V notranjost lončka sem dala malo cvetličarske gobe in na vrh prilepila mah oz. lišaj.

Z lepilno pištolo sem cvetke prilepila na mah in dodala po potrebi še malo perlic in vejic. Okoli lončka sem prilepila oranžen trak z mašnjico.

Tak šopek je primeren kot darilo, saj imamo v mesecu Marcu kar dva praznika.

Material, ki sem ga uporabila najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Lepo se imejte!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti