AKTUALNO: Srečanje ustvarjalk, sobota, 24. 9. 2022. Rezerviraj si dan za druženje :)
Moj račun

Fancy Foil - Bleščeče drevo

Rabila sem sicer nekaj časa, da se zadeve lotim a rezultat je končno pred nami.

Najprej sem na bel akvarelni papir z stencil šablono nanesla lepljiv medij za folijo. Kar nekaj ur sem pustila potem nanos, da se fino posuši.
Odrezala sem ustrezen kos folije in jo z pomočjo laminatorja prenesla na papir.
Ko je bilo drevo na papirju sem se lotila barvanja ozadja. Z različnimi distress oxide blazinicami in čopiči za nanos sem ustvarila ozadje.
Dodala sem le še napis Najlepšega para. Malo sem skrajšala napis zahvala, ga prav tako premazala z medijem za prenos folije in folijo kar z roko potapkala po črkah. Fino se je prijelo.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah

Pa še bonbonček iz darilnice Klavdija:
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti