AKTUALNO"Zmanjšaj stik ob dostavi - NE izberi plačila po povzetju!"
Moj račun

Drsečka/slide C, S

Tukaj pa je še moj drugi projekt, ki je nastal na temo Drsečka CS. Izdelala sem stenski okras z lovilcem sanj.

Tokrat sem okvir izdelala drugače, kot pri voščilnici s samorogom, saj bi zaradi velikosti končnega izdelka potrebovala papir večji, kot pa so standardni potiskani papirji (12"x12").
Iz papirja, ki sem si ga izbrala za okvir, sem odrezala 4 trakove. Dva krajša in dva daljša, vse 4 pa enako široke- po 6 cm. Navpično sem na njih naredila 4 utore z razmakom po 1 cm.
Krajšima dvema sem odrezala kote, kot pri voščilnici s samorogom.
Nato sem pričela z lepljenjem okvirja. Najprej en daljši in en krajši del. Nato pa še preostala dva.
Odrezala sem bel karton v velikosti okvirja. skozenj naredila luknjici, vstavila zakovici in napeljala vrvico. S tekočim lepilom sem ga prilepila na hrbtno stran okvirja.
Iz potiskanega papirja sem izrezala lovilec sanj. Iz Vintage time papirja sem izrezala nekaj perja in metuljčke. Iz foamiran pene sem izdelala 3 vrtnice. Izrezala sem še nekaj listkov- iz ostankov papirja, kot za okvir.
Iz sredine lovilca sem s pomočjo Mft šablon izrezala dva kanala za drseča elementa. Tokrat dva.
Pripravila sem moder papir, malenkost manjši kot je sam lovilec. Pod moder papir pa še kos belega. Kovanca sem prekrila roza papirjem. Drseča elementa sem izdelala tako, da sem v kanal položila kovanec, nanj 3d blazinico, na blazinico pa oblepljen kovanec. Nanj pa sem prilepila metuljčka.
Nato sem še pod cel lovilec prilepila 3d penco, ga prilepila na moder papir, vse skupaj pa na en večji, katerega sem prilepila v notranjost okvirja. Z vročo pištolo sem prilepila vrtnice. Pod vrtnice sem tudi s 3d blazinicami prilepila perje, okrog vrtnic še nekaj listkov, metuljčkov in čipko. Na koncu sem še vrtnice posula s prozornimi bleščicami.
Tako je nastal še moj drugi projekt na to temo. Velik kar 19 cm x 28 cm.
In če si še niste ogledali prvega dela mojega projekta, si ga lahko ogledate TUKAJ.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti