AKTUALNO
Moj račun

Dress My Craft - Sladka tresočka - Goga

V mesecu Avgustu smo se za Andrejo in Romano poigravale z izdelki Dress my craft in tudi tokrat sem si za ustvarjanje izbrala majhne dodatke za tresočke. Z pomočjo papirčkov LemonCraft sem se lotila še ene tresočke.

 

Z precej staro šablono MFT mreže sem izrezala okno, ker mi je zmanjkalo kapa plošče sem iz 300g papirja izrezala pet osnov, iz njih sem nato kar z škarjami izrezala sredinsko mrežo ...

 

Eno okno sem pustila celo, nanj sem nalepila enak izrez iz odpadnega furnirja, ki se je znašel med mojimi zakladi. Tako sem dobila čisto pravi okenski okvir.

Na okvir brez mreže sem nato nalepila ustrezen kos acetatne folije, čez pa še izrez okenskega okvirja.

 

Za lepljenje okvirja preko acetatne folije sem uporabila Nuvo lepilo v svinčniku. Tega uporabljamo tako, da delce lepimo šele takrat, ko se zdi, da je lepilo že suho, tako se tudi lepilo ne pokaže izpod lepljenega motiva.

Izmed veliko malih okraskov Dress my craft iz škatlice sem izbrala tiste, ki so se barvno ujemale z papirčki in jih nasulo v izdelano okno.
Z škarjami sem nato iz papirjev LemonCraft Something sweet izrezala še okrasne elemente rož in sladkega kolačka.

Tokrat sem poskusila rezati z velikimi Tim Holzovimi škarjami, pa je kar šlo. Čeprav imam za natančno izrezovanje raje manjše.

 

Pri izrezovanju okvirja so se na moji mizi znašli simpatični srčki, Pobarvala sem jih z Distress blazinico Kitch flamingo in uključila v dekoriranje okna.

 

Na koncu sem izdelala še nortanjost voščilnice. Ustrezen barvni papir sem po robovih rahlo nacefrala kar z olfa nože. Naj vam povem, da čeprav moja ustvarjalnica premore kar nekaj rezalnikov in tudi giljotino najraje vse režem z olfa nožem in ravnilom.
Robove sem prav tako posenčila z Distress oxide blazinico in nanj nalepila še sestavljen napis, katerega sem odtisnila z pomočjo plošče za odtiskovanje in črne Archival blazinice.

 

Vse skupaj sem le še sestavila in z lepilom prilepila v osnovo.

 

Skoraj ves material za izdelavo voščilnice sem našla na policah Darilnice Klavdija
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti