AKTUALNO
Moj račun

Dišeča praznična voščilnica - Goga

Dišeča praznična voščilnica

V Decembru smo se z Andrejo in Romano pod okriljem Darilnice Klavdija odločile, da posežemo po zimskih materialih na svojih izdelkih. Kaj smatramo pod zimske materiale? Prav vse, kar nam pomaga polepšati zimske in praznične izdelke.

Če sem si prejšnjič izbrala ustvarjalni komplet in z njim ustvarila praznično dekoracijo, pa so tokrat na vrsti bleščice, sneg, smrekove vejice in praznične dišave.

Ustvarjanje se je začelo že z nabiranjem različnih materialov . Storžke sekvoje sem nabrala na parkirišču službe. Mini jabolko sem našla na nekem okrasnem drevesu na dopustu, mandarine je prinesel Miklavž, cimetove palčke pa imam doma za kompot ali kuhano vino. Seveda pa različne naravne materiale lahko tudi kupite že posušene in izdelava je tako lahko veliko bolj enostavna.

Mandarina je lepo ohranila barvo tudi, ko je suha.

Najprej sem si pripravila vse potrebno za sestavljanje voščilnice.

Smrekove vejice in omela sta iz kolekcije Craft Passion.

 Za krašenje z bleščicami že kar nekaj let uporabljam Mod Podge lepilo in lak. Vse v enem. Tale moj je bleščeč, ker ga uporabljam za bleščice ni narobe, če se sveti tudi lepilo.

Bleščice Nuvo Ice White imam tudi že precej časa, ne porabi se jih dosti, razen če se stresejo po tleh in mizi. Z njimi rokujte previdno.

Vse elemente tudi okrasni trak z jelenčki sem nalepila s pomočjo vroče lepilne naprave in lepilnih palčk.

Osnova za okrasje je iz novega Aleksandrinega papirja Paper Fairytale z videzom lesa. Osnova za voščilnico pa je narejena iz eko kartona.

Dekoracijo sem na koncu okrasila še z True snow pasto. Čudovita je in resnično daje vtis pravega snega.

Za konec sem dodala še naš domač napis čudovite praznike. Štampiljke sva si zamislili z Andrejo in Klavdija je poskrbela, da jih lahko uporabljamo.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti