AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

CREAlies - xxl srca - deteljica za srečo

  Deteljica je simbol sreče in v teh časih jo prav vsi še posebaj potrebujemo.

V mesecu Oktobru z Andrejo za Darilnico Klavdija uporabljava izdelke Crealiesnl. Odločila sem se, da uporabim mojo čisto prvo njihovo šablono, ki jo imam. To je komplet šablon XXL srca z pikicami.

Srčke ponavadi uporabljamo za poroke, valentinovo in podobno, vendar pa letni čas ni naklonjen  tem stvarem zato sem poiskala drugačno uporabo le teh.

Včasih imamo doma prav vse za izdelavo krasne in drugačne voščilnice. V moji ustvarjalnici je cela gora potiskanih papirjev, a najraje posežem po LemonCraft-ovih. Tokrat blok A4 Leaves 2.

Z tretjo šablono po velikosti sem izrezala iz papirja 9 srčkov. Tri sem pustila ravne, šest pa sem jih prepognila po sredini
Z kostjo za oblikovanje( moja je kar tista iz plošče za utore), sem nato zgornji del prepognjenega srčka rahlo spodvila. Oba prepognjena srčka sem nalepila na ravnega, tako sem dobila lepo 3d strukturo.
Vse skupaj sem nato nalepila na bel karton, ki je obdelan z embosirno srajčko in uporabila še Tinin napis Sreče in pentljo. Ja oktober je tudi v znamenju pentelj, tokrat zelene.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti