AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Craft Passion - Poroka - Goga

Čas porok

Končno je prišel čas porok in poročnih slavji. V Maju se bomo v Darilnici Klavdija z Andrejo in Romano lotile različnih projektov na temo zakramentov. Za njih pas bomo posegli po izdelkih Craft Passion. Njihove izrezovalne šablone in papirji so kakor naročeni za ustvarjanje na to temo.

Začela bom z poroko. Za voščilnico sem uporabila papirje Craft Passion Romantic memories.

Takšne voščilnice, katerih se zelo rada lotim zahtevajo le precej potrpljenja pri izrezovanju.

Takole namreč ročno z zelo dobrimi škarjami izrežem vse motive.

Vse skupaj potem poskušam nekako sestaviti skupaj  na suho, brez lepila. Za takšne voščilnice resnično najraje uporabim osnove DL.

Ko sem s postavitvijo zadovoljna vse skupaj prilepim na papir. Tokrat sem uporabila papirje Craft Passion z motivom lesa in barvni papir s teksturo. Za lepljenje uporabljam lepilo Tacky glue in 3d lepilne blazinic, lepilni trak.

Za okrasitev pa še polperle različnih velikosti.

Za takšne 3d voščilnice vedno sama izdelam tudi škatlo.

 Okrasim pa tudi njeno notranjost.

 Material  in pripomočke sem našla na  poličkah Darilnice Klavdija.

 

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti