AKTUALNO
Moj račun

Bleščice v prosojni voščilnici - Romana

Tokrat vam predstavljam kako bleščice uporabite s čisto navadnimi pripomočki. Uporabila sem bleščice na navadni laminatni foliji. Že vnaprej opozorim, da za ustvarjalke, ki imajo rade čiste in popolne emboss odtiske ne pride v poštev, ker bleščice so res povsod tam, kjer jim ni mesto.

Najprej sem na Yupo papirju, z alkoholnimi inki, naredila vrhnjo plast voščilnice. Moram iskreno povedati, da mi je ta tehnika vedno bolj všeč, saj lahko, če ti končni izdelek ni všeč, popravljaš v nedogled.

Naslednja na vrsti je bila izdelava okrašene folije. Za ta namen sem uporabila čisto navadno laminatno folijo, katero sem razprla in en del odtrgala proč. Na polovico sem preko stencil šablone nanesla sloj z Watermark blazinico in čez posula wow embossing prah. Nato sem čez položila drugo polovico in vse skupaj spustila skozi laminatni strojček.

Nastala je okrašena folija, ki jo lahko uporabite za kakršen koli namen.

Klub temu, da sem uporabila antistatično blazinico, se bleščice pojavijo tudi tam kjer jih nisem hotela.

Sledila je izdelava voščilnice. Za osnovo sem vzela A6, tako da se odpira zgoraj.

Odrezala sem srednji del, katerega sem nadomestila z okrašeno folijo.

Iz  osnove z alkoholnimi inki sem okrasila zgornji in spodnji rob.

Iz pobarvanega Yupo papirja in s papirja z bleščicami sem izrezala več različnih snežink, pod katerimi sem dodala pentljo iz bele vrvice. Na sredino pa je nalepljen moder okrasni gumb.

Iz papirja z srebrnimi bleščicami sem izrezala napis.

V zgornji del pa sem prilepila še 3 srebrne polperlice. To pa zato, ker sem se držala pravila trikotnika, o tem pa v prihodnji objavi.
Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.
https://www.darilnica-klavdija.si/
Hvala za ogled in komentarje!
Adijo!
Romana
-------------------------------------------------------------------
*Yupo papir
*alkoholni inki
*embossing prah
*laminatna folija
*osnova zabvoščilnice
*rezalna šablona snežink
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti