AKTUALNO
Moj račun

#94. FB izziv Papirčkarice – šaljiva voščilnica - Romana

Že je tu mesec April in pri Fb Papirčkaricah   imamo nov izziv. Na voščilnici naj bo smešna slikica ali napis.

Pri CraftEmotions imajo čudovite štampiljke smešnih živalic in semse odločila pobarvat kravico.

Motiv sem barvala s Copic markerji. Papir na katerem je odtisnjena krava je Color copy.
Za osnovo sem izbrala craft papir. Okrasne kartončke sem izrezala s šablono Creative Expressions.
Dodala sem še malo polperlic.
S črno barvo sem odtisnila še par zlogov moo. Na spodnji del voščilnice sem trikrat ovila rjavo vrvico in prilepila trojno pentljico.
V notranjost voščilnice sem ravnotako zalepila ujemajoč kartonček in nato na bel gladek papir odtisnila misel Najlepšega para.
Material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah Darilnice Klavdija.
https://www.darilnica-klavdija.si/
Vabim vas, da pokukate še k Andreji in Gogi, ki sta ravno tako pripravili inspiracijske izdelke.
Vabljeni k sodelovanju!
Lepo se imejte!
Romana
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti