AKTUALNO:  Od 29. 4. do 5. 5. 2024 se paketi ne bodo pakirali. Na pot bodo odšli v ponedeljek, 6. 5. 2024. Hvala, ker razumeš ❤️
Moj račun

81. iziv FB Papirčkarice - PTICA - Goga

Zaljubljena ptička

 Kot bi mignil je minil februar in ker je res kratek sem skoraj pozabila na nalogo za izziv Papirčkarc. V FB skupini Papirčkarce imamo namreč vsak mesec nov izziv , novo nalogo. Za mesec Marec smo se odločile, da želimo videti ptice, vsaj eno, lahko pa tudi kar celo jato.

Pri zadnjem Altenew naročilu mi je Klavdija prijazno naročila zaljubljena papagajčka. Zanju sem izdelala pravo zaljubljeno gnezdo. Izdelala sem namreč voščilnico imenovano shadow box. Lepa, enostavna in zelo atraktivna za pogledat je.

Voščilnica je praktična tudi zato, ker je 3 dimenzionala, a zanjo ni potrebno izdelati škatle, pošljemo jo lahko namreč v navadni kuverti. Izdelana je na navadno osnovo za voščilnice.

Večino materiala za izdelavo sem spet našla na poličkah

Štampiljko Altenew

Reliefno šablono z listki Honey bee

Papir LemonCraft

osnova za voščilnice

bel papir

3d lepilni trak

Zlata svetleča folija

Lepilo

škarje

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti