AKTUALNO
Moj račun

#91. FB izziv Papirčkarice – karkoli še neobjavljenega - Romana

Pozdravljeni v našem prvem letošnjem izzivu. Ta ni čisto nič težak. Pokažite kakršen koli izdelek, ki ste ga ustvarile, pa ga niste objavile.

Jaz tokrat objavljam voščilnico, s katero sem se namenila sodelovati v izzvu na 52CCT, pa sem toliko mečkala in mečkala, da sem zamudila rok za objavo.

Izziv je bil barvni in sicer craft, bela in črna.

Za osnovo sem vzela malo večjo dimenzijo kot običajno. Najprej sem se lotila spodnje plasti. Na kartonček sem okoli in okoli zalepila črno bel washi tape, tako da ko čez položim vrhnjo plast sploh ni videti da je vzorčast samo rob.

Na vrhnji craft kartonček sem najprej odtisnila štampiljko z embossing blazinico in posula bel embossirni prah. Dobila sem zasneženo ozadje.

Iz črnega in rjavega papirja sem izrezala škrata in darila in sicer vsakega po  tri plasti. Zalepila sem jih z lepilom in taki izrezki so bolj čvrste strukture.

Da črna barva ni čisto črna, sem narahlo potapkala z embossing blazinico in embossirala z WoW embossing Etched Platinum.

Da palček ne stoji v zraku sem mu iz belega papirja odrezala podnožje. Uporabila sem Sizzix šablono za zasneženo streho. Na sredino sem odtisnila napis in ga embossirala s črnim prahom.

Material, ki sem ga uporabila najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

https://www.darilnica-klavdija.si/

Vabim vas, da pokukate še k Andreji in Gogi .

Lepo se imejte!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti