AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

#77. izziv FB Papričkarice: MOŠKO – Romana

 Pozdravljeni!

Mesec November je tu in z njim tudi nov izziv. Tokratna tema izziva Fb Papčkarice je karkoli moškega oz. karkoli kar je namenjeno moškim.

Izdelala sem voščilnico, na kateri je mož, ki je v prvotni ideji vampir, a ker je noč čarovnic mimo, sem ga predelala v moža, ki pa je zaradi svojih potez še vedno strašljiv.

Za osnovo sem vzela kraft karton. Na akvarelni papir sem z Mica distress spraji našprejala ozadje. Dodala sem še par vzorcev preko stencil šablon. Uporabila sem  Distress crackle paint - Candy rock in Jewel efect pasto od Prima Marketing.

Šabloni iz katere sem izdelala moža, dodatni klobuk in monokel sta od Tim Holtza.

Material najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

https://www.darilnica-klavdija.si/

Vabim vas, da pokukate še k Andreji in Gogi, ki sta vam ravno tako pripravili inspiracijske izdelke.

Vabljeni k sodelovanju! Slikice vaših izdelkov prilepite v album Fb skupini PAPIRČKARIC.

Za sodelovanje v nagradni igri, prilepite vsaj 2 povezavi do pripomočkov iz DARILNICE KLAVDIJA.

Lepo se imejte!

Romana

-------------------------------------------------------

*osnova za voščilnice

* šablone Tim Holtza

*Distress Mica sprejčki

*stencil šablone Tim Holtza

*Crackle Distress paint Candy rock

*Prima marketing Jewel effect paste

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti