AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

66. izziv FB Papirčkarice - karkoli novoletnega - Goga

 Mesec je naokrog in v FB skupini Papirčkarce smo se odločile, da se bomo v decembru poigrale z prazničnimi izdelki.

KARKOLI NOVOLETNEGA

je tema izziva in mislim, da bo v tem mesecu takšnih izdelkov za objavo na pretek.

Z Andrejo, Romano, Sašo in Katjo smo ustvarjale in se zabavale.

Sama sem se lotila lanterne za čajno lučko. S Sizzixovo šablono sem iz eko kartona izrezala stranice laterne.

Listke in Božično zvezdo sem pobarvala s Faber Castel Polychromos barvicami . Za storžka pa sem uporabila zlat čopič Wink of Stella.

Štiri stranice sem zalepila s Taky glue lepilom

 Na koncu sem sestavljeno laterno okrasila z bombažnim trakom, satenast trak in kraguljčkom.

V naši hiši ni dovoljen ogenj na venčkih in podobnih zadevah. Moj dragi ima strah, da bomo kaj zažgali. Za papirnate lanternice se kupijo led čajne lučke. Tudi pri Klavdiji jih najdete.

Vem, vem učinek ni isti. Za v našo hišo pavelik kompromis.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti