AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

65. izziv FB Papirčkarice - enostavna moška voščilnica - Goga

Enostavna moška voščilnica

 Mesec je naokrog in pri Papirčkarcah, FB skupini pod okriljem Darilnice Klavdija imamo za vas pripravljen nov izziv. Če smo se v Oktobru posvečale rožnatim zadevam, pa je v Novembru čas, da se obrnemo še k moški populaciji.

Karkoli za MOŠKEGA ali FANTA

je naša želja za ta mesec.

Osnovo za voščilnico sem izdelala iz rjavega eko kartona. Iz enega lista A4 formata dobimo ravno dve osnovi. Potem sem na akvarelni Florence papir z Distress oxide blazinicami in čopiči za make up nanesla tri različne barve. Vse skupaj sem nato čisto narahlo pošpricala z vodo in embosirala v z Sizzixovo srajčko z teksturo lesa,
Iz že pobarvane in embosiranega papirja sem nato izrezala napis Najlepšega para Vse najboljše. Podložila sem ga z štirimi plastmi istega napisa v rjavi barvi.
Na trak eko kartona sem z rjavo nuvo blazinico odtisnila napis za rojstni dan.
Dodala sem še nekaj listkov in papirnato pentljo ter Ranger tekoče polperle Baby blue.
Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti