AKTUALNO: 24. in 31. 12. 2021 bomo imeli ZAPRTO! 4.-7. 1. 2022 imamo INVENTURO. V teh dneh paketov ne bomo odpošiljali, prav tako bo fizična trgovina zaprta.
Moj račun

63. izziv FB Papirčkarice - karkoli jesenskega - Romana

 Poletje se poslavlja in v našo deželo prihaja, meni najljubši letni čas, jesen.

FB Papirčkaricah imamo že nov izziv - karkoli na temo jeseni.

Jesen nam ponuja obilo odtenkov toplih zemeljskih barv in odločila sem se, da izdelam zelo enostavno voščilnico.

Izbrala sem klasično osnovo v velikosti A 6.

Najprej sem po mojih papirčkih pobrskala za okrasni papir v lepih rjavih tonih in na podlagi tega papirčka, sem potem izbrala ustrezne barve.

Rjav eko papir sem obdelala z embossing 3D srajčlo in mu odrezala spodnji rob z valovito šablono Najlepši par.

Iz akvarelnega papirja sem izrezala različne oblike listja. Uporabila sem šablone MFT. Za barvanje listkov pa sem uporabila Memento blazinice.

Nato sem vse listke oblikovala v šopek in na vrhu prilepila pentljico iz rjave vrvice, na katero sem dodala še mali kovinski storžek.

V spodnji desni kot sem odtisnila napis Vse najboljše  iz seta štampiljk DARILNICE KLAVDIJA.

Za bolj polni vtis sem dodala še različne barve kapljic NUVO.

Ves material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Prisrčno vabljeni k sodelovanju, hkrati pa vas vabim, da pokukate  še k ANDREJI   in GOGI, da vidite kaj sta vam pripravile za inspiracijo.

Lepo se imejte!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti