AKTUALNO: Ponovno smo odprti, vsak dan, od ponedeljka do petka, med 8.00 in 14.00. Lepo vabljeni!
Moj račun

58. izziv FB Papirčkarice – poroka - darilna kuverta

POROČNA KUVERTA

Poroke se začenjajo v tem pomladnem času in upam, da jih bo v letošnjem letu več kakor v preteklem. Za dobro srečo smo se zato v FB skupini Papirčkarce odločile, da kljub neprijetnim časom začnemo z izdelavo poročnih izdelkov.

Sama sem se odločila, da po dolgem času spet izdelam poročno kuverto. Izdelava je sila preprosta zanjo rabimo le cel list dizajnerskega papirja, odločila sem se za LemonCraftovega iz seta Elegance. Rabila sem še trak  belega 300 g kartona, iz njega sem izrezala belo čipko in satenast trak.

Iz seta papirjev LemonCraft Elegance sem izrezala še srce, listke in metulje, stekleničko s srčki in napise.

Vrtnice in liste sem naredila sama z pomočjo štampiljke, šablone in kalupa za oblikovanje Heardfeld.
Prvič sem za cvetove uporabila tudi Vaessen papir z teksturo v roza in beli barvi,  za liste pa v zeleni.
Z Distress oxide blazinicami sem odtisnila motive, jih izrezala in položila na kalup, vse skupaj sem rahlo poškropila z vodo in oblikovala v Sizzix strojčku. Prav fino so se oblikovali. Na koncu sem cvetke in liste premazala z prozornim lepilom in posula z Nuvo bleščicami.

V notranjost sem nato dodala še list rožnatega Vaessen papirja na katerega sem prilepila vzorčast papir z vrtnicami.
Piko na i sem naredila z tekočimi Nuvo polperlami.
Pokukajte še k Romani in Andreji kaj sta lepega pripravili za izziv. Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.

Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klavdija, ki ste jih uporabili.

Material za voščilnice najdete


Pa še bonbonček iz darilnice Klavdija:
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti