AKTUALNO: Lepe velikonočne praznike vam želi ekipa Darilnice Klavdija!
Moj račun

55. izziv FB Papirčkarice – sneženi mož - Goga

 Snežaki so v Januarju glavna tema pri Papirčkarcah pa tudi marsikje, kjer je zima radodarno nasula sneg. Pri nas, ga ni, zato imamo sežaka le na papirju.

Že dolgo nisem iz omare potegnila moje škatle z LOTV motivi na štampiljkah. Tudi zato sem se odločila da izziv uporabim njihovega snežaka.

Odtisnjen je na akvarelni papir in pobarvan z suhimi polychromos barvicami. Ozadje sem naredila z pomočjo čopiča za senčenje in Distres Oxide blazinic.
Snežinke sem poudarila  z pomočjo Nuvo tekočih polperl.
Sneg pod snežakom je pobarvan z Sakura Gelly rolerjem v beli barvi.
Osnova za voščilnico je velikosti DL 10 x 21 cm, te so bile v lanskem letu zelo popularne.

 Pokukajte še k Romani in Andreji kaj sta lepega pripravili za izziv.

Fotografije izdelkov lepite v album v FB skupini PAPIRČKARICE.
Če želite sodelovati v izboru za nagrado prilepite tudi 2 povezavi do izdelkov iz trgovine Darilnica Klvdija, ki ste jih uporabili.

Material za voščilnice najdete


https://www.darilnica-klavdija.si/

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti