AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

32. izziv - Začarani gozd

Priznam, da nisem ravno navdušena nad izdelavo voščilnic pri katerih mešaš barve in raznovrstne odtise. Vendar so me dekleta na FB strani Papirčkarice prepričale, da se v mesecu Februarju lotimo izdelave takšne voščilnice.

Začaran gozd, smo poimenovale izziv in takole sem ga začarala.
Nekaj motivov je iz kolekcije Lavina stamps, nekaj pa je med mojimi štampiljkami izbranih listkov zvezdic in vejic. Osnova je narejena na nežen rumen papir, katerega sem dodatno posenčila z zeleno, rožnato in vijolično distress okside blazinico.
Kapljice so pobarvane z zlatim čopičem Wink of stella, dodane so še črne, bele in zlate tekoče perle Nuvo.
Potreben material lahko najdete doma, če pa vam slučajno kakšen element manjka pa ga poiščite spodaj.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti