AKTUALNO
Moj račun

32. izziv - Začarani gozd

Tokrat sem se pridružila Gogi in Andreji. Vsak mesec ustvarita prekrasen inspiracijski izdelek za izziv, ki poteka v skupini Papirčkarice (pod okriljem Darilnice Klavdija) na Fb. Tema za februarski izziv je Začaran gozd. Zanimiva tema, kajne?
Izdelala sem shadow box voščilnico, ki v sebi skriva pravi začarani gozd, mesečino, pravljično bitje ter rožice. Pa ogroooomno bleščic.

Za ozadje sem vzela papir iz Priminega bloka Moon child in ga po celotni površini posenčila s črno Distress blazinico, le en krog je ostal nepobarvan, za luno. Rožice sem izdelala iz vijolične foamiran pene. Vilo in napis sem pobarvala s pravo čarobno barvo Opal magic, ki spremeni odtenek, glede na to, na kakšno površino jo naneseš. Vili sem krila pobarvala na črno, in po nanosu te barve so postala modre barve, trup pa roza. Enako sem naredila z napisom, narahlo sem ga posenčila s črnim gessom. Ko sta bila suha, sem ju embosirala z Wow prahcem v katerem se skrivajo bleščice. Vili pa sem kasneje s pomočjo tekočega lepila na krila nanesla še diamantne luske, saj sem hotela, da se res zelo zelo svetlika. Ogromno bleščic sem dala tudi na rožice :).

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti