AKTUALNO: Srečanje ustvarjalk, sobota, 24. 9. 2022. Rezerviraj si dan za druženje :)
Moj račun
Ranger

Barvna blazinica, Distress Mini Ink, Peeled Paint

Šifra artikla: TDP40071
3 x 3 cm
3,49 €
Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
  • Distress inki so izdelani na vodni osnovi, so brezkislinski, ne bledijo in niso strupeni.
  • So prosojni in niso vododporni. Tudi ko je nanos suh, pri ponovnem stiku z vodo, ponovno reagirajo.
  • Z raznimi tehnikami jih nanašamo na različen papir pri izdelavi voščilnic, scrapbook in drugih projektov.
  • Na voljo je 60 barvnih odtenkov kot velike  (3”x3” oz 6 x 6 cm) in male (1”x1” oz 3 x 3 cm) blazinice, ter kot polnilo v steklenički s kapalko (0.5oz).
  • Barve se med seboj krasno mešajo in dopolnjujejo. Z mešanjem različnih barv dosegamo vedno nove barvne odtenke.

   Nasvet: kadar Distress inke uporabljate v kombinaciji z vodo izberite akvarelni ali mixed media papir.

  Mnenja strank

  Napiši mnenje

  Napišite svoj komentar

  Kako si ocenil ta artikel? *

    1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
  Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta artikel

  !!!NOVO!!! DOSTAVA ISTI DAN - SAMEDAY (DELIVERY) - GLS

  V primeru izbire SameDay, ti zaračunamo pavšalno poštnino 5,99 €. Naš partner GLS ti bo pošiljko dostavil ŠE isti dan. Trenutno to velja za Ljubljano z okolico. V primeru, da izbereš ta način dostave, priporočamo plačilo s kreditno kartico, PayPal ali po povzetju, da se ne čaka izvedbe plačila preko TRR-ja. Za dostavo isti dan, mora biti naročilo oddano najkasneje do 13. ure.

  Za več informacij nas pokliči na 041 804 043 ali nam piši na narocila@darilnica-klavdija.si.

   

  POŠTA SLOVENIJE

  V primeru izbire našega partnerja Pošta Slovenije, ti zaračunamo pavšalno poštnino 3,99 €, v času akcij, pa je le ta lahko tudi 0 € (brezplačna). Naš partner Pošta Slovenije ti pri plačilu po povzetju ne zaračuna stroška vračila gotovine.

  Za več informacij nas pokliči na 041 804 043 ali nam piši na narocila@darilnica-klavdija.si.

   

  GLS

  V primeru izbire našega partnerja GLS, ti zaračunamo pavšalno poštnino 3,99 €, v času akcij, pa je le ta lahko tudi 0 € (brezplačna). Naš partner GLS ti pri plačilu po povzetju ne zaračuna stroška vračila gotovine.

  Za več informacij nas pokliči na 041 804 043 ali nam piši na narocila@darilnica-klavdija.si.

  Preusmeritev paketa na Petrolov BS, BS OMV in Trafike 3DVA

  Paketne trgovine BS Petrol, BS OMV in Trafike 3DVA vam dodatno zaračunajo storitev vročanja paketa v vrednosti 0,45 € na paket in storitev obdelave odkupnine 1,05 € na paket.  PLAČILO PAYPAL
  V primeru, da želiš opravit plačilo preko sistema PayPal s kreditno kartico, izbereš način plačila PayPal in sistem te bo sam vodil skozi postopek plačila. V primeru, da imaš pri plačilu težave, nas pokliči na 041 804 043, z veseljem bomo pomagali.  BREZPLAČNA POŠTNINA
  V primeru, da so v košarici izdelki v znesku 45 € ali več artiklov, poštnino krijemo mi. V primeru, da poštnino krije podjetje Storitve Klavdija, d.o.o., si pridružujemo pravico, da izberemo najcenejšega ponudnika poštnih storitev.

  Oblikovalec Tim Holtz
  Dimenzija 3 x 3 cm
  Barva zelena

  Naložite svoje slike tega produkta

  Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

  Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

  S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

  Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

  Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

  Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

  Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

  Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti