AKTUALNO: Srečanje ustvarjalk, sobota, 24. 9. 2022. Rezerviraj si dan za druženje :)
Moj račun
Nuvo

Glitter Accents, Fresh Snowfall

Šifra artikla: 948N
29 ml
7,99 €
Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
 • Uporablja se ga za poudarjanje, izpostavljanje in tudi lepljenje detajlov na scrapbook ali mixed-media izdelkih.
 • Zelo dobro lepi večje bleščice.
 • Na voljo je v plastičnih vsebnikih z ozko konjico za natančen nanos tudi na zelo majhne površine.
 • Nasvet: Zaradi debelega nanosa in zato daljšega časa sušenja (najbolje čez noč) se ga na izdelek dodaja na koncu procesa izdelave.

  Mnenja strank

  Napiši mnenje

  Napišite svoj komentar

  Kako si ocenil ta artikel? *

    1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
  Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta artikel

  !!!NOVO!!! DOSTAVA ISTI DAN - SAMEDAY (DELIVERY) - GLS

  V primeru izbire SameDay, ti zaračunamo pavšalno poštnino 5,99 €. Naš partner GLS ti bo pošiljko dostavil ŠE isti dan. Trenutno to velja za Ljubljano z okolico. V primeru, da izbereš ta način dostave, priporočamo plačilo s kreditno kartico, PayPal ali po povzetju, da se ne čaka izvedbe plačila preko TRR-ja. Za dostavo isti dan, mora biti naročilo oddano najkasneje do 13. ure.

  Za več informacij nas pokliči na 041 804 043 ali nam piši na narocila@darilnica-klavdija.si.

   

  POŠTA SLOVENIJE

  V primeru izbire našega partnerja Pošta Slovenije, ti zaračunamo pavšalno poštnino 3,99 €, v času akcij, pa je le ta lahko tudi 0 € (brezplačna). Naš partner Pošta Slovenije ti pri plačilu po povzetju ne zaračuna stroška vračila gotovine.

  Za več informacij nas pokliči na 041 804 043 ali nam piši na narocila@darilnica-klavdija.si.

   

  GLS

  V primeru izbire našega partnerja GLS, ti zaračunamo pavšalno poštnino 3,99 €, v času akcij, pa je le ta lahko tudi 0 € (brezplačna). Naš partner GLS ti pri plačilu po povzetju ne zaračuna stroška vračila gotovine.

  Za več informacij nas pokliči na 041 804 043 ali nam piši na narocila@darilnica-klavdija.si.

  Preusmeritev paketa na Petrolov BS, BS OMV in Trafike 3DVA

  Paketne trgovine BS Petrol, BS OMV in Trafike 3DVA vam dodatno zaračunajo storitev vročanja paketa v vrednosti 0,45 € na paket in storitev obdelave odkupnine 1,05 € na paket.  PLAČILO PAYPAL
  V primeru, da želiš opravit plačilo preko sistema PayPal s kreditno kartico, izbereš način plačila PayPal in sistem te bo sam vodil skozi postopek plačila. V primeru, da imaš pri plačilu težave, nas pokliči na 041 804 043, z veseljem bomo pomagali.  BREZPLAČNA POŠTNINA
  V primeru, da so v košarici izdelki v znesku 45 € ali več artiklov, poštnino krijemo mi. V primeru, da poštnino krije podjetje Storitve Klavdija, d.o.o., si pridružujemo pravico, da izberemo najcenejšega ponudnika poštnih storitev.

  Vsebina 50 ml

  Naložite svoje slike tega produkta

  Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

  Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

  S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

  Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

  Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

  Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

  Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

  Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti