AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Drobna dekoracija

Padajoče
 • Migajoče oči

  Hobby

  Migajoče oči

  6 mm, 60 kosov
  1,95 €
  Cena je za set.
  6 mm, 60 kosov
 • Oči in noski

  Foam clay

  Oči in noski

  3+6 mm, mere 8x6 mm + 14x11 mm
  1,95 €
  Cena je za set.
  3+6 mm, mere 8x6 mm + 14x11 mm
 • Oči in noski za medvedka

  Hobby

  Oči in noski za medvedka

  10 + 12,5 + 15 mm, mare 15 + 25 mm
  2,10 €
  Cena je za set.
  10 + 12,5 + 15 mm, mare 15 + 25 mm
 • Razcepki, zeleni in zlati

  Lea'bilitie

  Razcepki, zeleni in zlati

  8 x 8 mm, 8 x 10 mm
  3,95 €
  8 x 8 mm, 8 x 10 mm
Padajoče

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti