AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Delavnica: Vroče embosiranje osnove, 16. 6. 2021, ob 9.00

Šifra artikla: delavnica1
1. stopnja - dopoldan
9,97 €

Z nakupom pridobiš 10 točk zvestobe. 10 točk = 0,33 €.

Pridruži se delavnici, kjer bo Andreja razložila osnove vročega embosiranja. Delavnica bo potekala preko spleta, kar pomeni, da lahko ustvarjaš v udobju svojega doma, hkrati pa lahko Andrejo vprašaš vse, kar te zanima v zvezi z vročim embosiranjem. Število udeležencev je omejeno.

Po prijavi in plačilu delavnice, boš na mail prejela navodila, kako se spletni delavnici pridružiti.

Kdo izvaja: Andreja Majhen
Datum: 16. 6. 2021
Ura: 9.00

Za osnovno vroče embosiranje potrebujemo*:
- embosing blazinica,
- grelna naprava,
- embosing prah,
- papir za voščilnice 160 g in več,
- poljubna štampiljka

*Material ni vključen v ceno delavnice.

Na delavnici bo Andreja uporabila:

Prozorna embosing blazinica,

Embosing reinker (roller),

Pigmentna blazinica  hibridna blazinica Distress oxide,

Embosing prah (prozoren, bel, ter tri barvne),

Lepilo (tekoče, 3d ali dvostranski trak),

Akrilni blok,

Papir, bel najmanj 160g/m2 ali več ),

Štampiljka za ozadje

Rezalne šablone za voščilo ali kaj podobnega

Naprava za izreze (Sizzix),

Grelna naprava,

Antistatični prah

Osnova za voščilnico

 

Z debelim tiskom je označen osnoven material, ki ga potrebujemo za vroče embosiranje in izdelavo voščilnic)

 

 

Predstavila bom ves osnoven material in pripomočke ter:

  1. Embosiranje odtisov z embosing blazinico
  2. Embosiranje večjih površin
  3. Embosiranje s pigmentno blazinico
  4. Uporaba embosing polnil
  5. Ombre embosiranje

 

Svetujem vam, da si pripravite naštete pripomočke pred začetkom delavnice. Papir si narežite na ustrezno velikost, na katerega boste embosirale.  Lahko si pripravite tudi izreze. Pokazala vam bo osnove in vam svetovala pri uporabi vašega materiala. Ves čas delavnice bo odgovarjala na vaša vprašanje glede vročega embosiranaja.

Mnenja strank

Napiši mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. Bodite prvi in ocenite ta artikel

PLAČILO PO POVZETJU - POŠTA SLOVENIJE

Pri plačilu po povzetju vam zaračunamo pavšalno poštnino 4,99 €, v času akcij, pa je le ta lahko tudi 0 € (brezplačna). Naš partner Pošta Slovenije vam pri prevzemu ne zaračuna stroška vračila gotovine.

PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL - POŠTA SLOVENIJE

Priporočamo vam, da se odločite za plačilo po predračunu oz. s sistemom PayPal s kreditno kartico, saj vas tako pride poštnina samo 4,99 €.

Za več informacij nas pokličite na 041 804 043 ali nam pišite na narocila@darilnica-klavdija.si.

PLAČILO PO POVZETJU - GLS

Pri plačilu po povzetju vam zaračunamo pavšalno poštnino 2,99 €, v času akcij, pa je le ta lahko tudi 0 € (brezplačna). Naš partner GLS vam pri prevzemu ne zaračuna stroška vračila gotovine.

Preusmeritev paketa na Petrolov BS
V primeru preusmeritve paketa na Petrolov bencinski servis, znaša dodatek za prevzem paketa 0,30 €, dodatek za plačilo odkupa 0,85 €. Znesek za storitev si obračuna Petrol, poravna pa se na bencinskem servisu ob prevzemu paketa.

PLAČILO PO PREDRAČUNU, PAYPAL - GLS

Priporočamo vam, da se odločite za plačilo po predračunu oz. s sistemom PayPal s kreditno kartico, saj vas tako pride poštnina samo 2,99 €.

Za več informacij nas pokličite na 041 804 043 ali nam pišite na narocila@darilnica-klavdija.si.

Preusmeritev paketa na Petrolov BS
V primeru preusmeritve paketa na Petrolov bencinski servis, znaša dodatek za prevzem paketa 0,30 €. Znesek za storitev si obračuna Petrol, poravna pa se na bencinskem servisu ob prevzemu paketa.

PLAČILO PAYPAL
V primeru, da želite opravit plačilo preko sistema PayPal s kreditno kartico, izberite način plačila PayPal in sistem vas bo sam vodil skozi postopek plačila. V primeru, da imate pri plačilu težave, nas pokličite na 041 804 043, pa vam bomo z veseljem pomagali.

BREZPLAČNA POŠTNINA
V primeru, da ste v košarico nabrali za 45 € ali več artiklov, poštnino krijemo mi. V primeru, da poštnino krije podjetje Storitve Klavdija, d.o.o., si pridružujemo pravico, da izberemo najcenejšega ponudnika poštnih storitev.

Naložite svoje slike tega produkta

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti