AKTUALNO
Moj račun

Ženski poklici - geodetinja

Tokratna tema DT Darilnice Klavdija so ženski poklici. Na to temo sem izdelala voščilnico za geodetinjo. Priznam da je bila naloga kar težka, poklica namreč ne poznam prav dobro. Da pa ne bi izpadlo tako strogo tehnično, sem malce začinila s humorjem.
Geodetinje večkrat srečamo v naravi oz. ob cestah, ko merijo teren. Zato sem voščilnico izdelala da na prvi pogled izgleda kot najbolj enostavni teodolit - kamera. Vendar tokrat geodetinja skozi objekt ne bo opazovala teren, pač pa nekoga.
 Za osnovo sem vzela dva akvarelna papirja A4 formata. Obrezala sem ju na velikost 21x17cm in ju zapognila na sredini po širini, tako da sem dobila dve osnovi 10,5x 17.
Na zunanjo eno stran osnove sem nalepila obojestranski lepilni trak in obe osnovi zalepila skupaj.
Iz rumenega scrapbook papirja sem izrezala dva kartončka 10,5 x 17 in ju zalepila na zadnji strani, tretjo stranico in notranjost pa sem oblepila s sivim pikastim papirjem.
  Na prvo stran sem izrezala krog za okence. Iz sivega papirja sem izrezala še okrogel okvir za na obe strani. Ravno tako sem iz grafoskopske folije izrezala krog in ga prilepila na zunanjo stran voščilnice.
Čez sem nato dodala še okrogel okvirček.Nato sem okvirček prilepila še na notranjo stran. Tako je osnovna ureditev končana.
 Na sredino notranjosti voščilnice sem nalepila belo osnovo, ki je namenjena posvetilu oz. voščilu. Na levo stranico na notranji strani sem prilepila kartonček z napisom Vse najboljše. Na desno notranjo stran sem dodala majhno kuvertico za darilno kartico ali denar.
 Na desno zunanjo stran pa sem prilepila pobarvano digitalno štampiljko, tako da je vidna skozi okence, ko je voščilnica spravljena.
 Da se voščilnica ne bi razpirala, sem iz sivega kartona izrezala trak 23x 5cm in ga zalepila da sem dobila tulec.
 Na zgornji strani tulca pa sem prilepila mini tipkovnico z monitorčkom, kot je na teodolitu.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti