AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Zate

Pozdravljene!

Četrtek je tukaj in z njim moja nova objava. Tokrat sem vam pripravila simpatično čestitko s pomočjo super luštnega kompleta štampiljk od MFT.

Takoj, ko sem jo videla sem se zaljubila v tale kompletek štampiljk, ker tisti, ki me pozna ve, da imam doma eno princesko po imenu Kitty. hihihi

Postopek

Najprej pripravimo ozadje. Izberemo Distress Oxide, ki so nam všeč in jih odtisnemo na prosojno plastično mapo in dodamo vodo. Pripravimo akvarelni papir in ga položimo na pripravljeno mapo. Odstranimo in z grelno pištolo posušimo vzorec, ki je nastal. Postopek ponovimo vse dokler nismo zadovoljni z rezultatom.

Ko smo pripravili ozadje ga lahko zrežemo na želeno velikost in nadaljujemo z barvanjem odtiskov. S črno blazinico odtisnemo podobe, ki jih želimo. Sama sem jih barvala z Chameleon barvicami za katere menim, da so zelo uporabne. Po končanem barvanju sem podobe izrezala.

Naslednji korak je, da pripravim kos paus papirja na katerega z Versamark blazinico odtisnem željeni napis (in tri tačke). Posujem z belim embossing prahcem in vse skupaj vroče embosiram. Paus papir pritrdim na ozadje tako, da ga zalepim z zadnje strani, da lepilo ni vidno. Vse skupaj prilepim na že pripravljeno osnovo za voščilnice.

Sedaj nam ne preostane drugega kot, da zalepimo še naše izrezane podobe punčke in dveh muck.

Čestitka je pripravljena! Upam, da ti je všeč, jaz se je namreč ne morem nagledati.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti