AKTUALNO
Moj račun

Zasnežena praznična kupola - Goga

Zasnežena praznična kupola

 Pri Klavdiji sem našla ustvarjalni paket z vsem potrebnim materialom, da si sami doma sestavimo praznično kupolo.

 Kompletek je čisto primeren, da ga sestavite z otroci, ker pa te dni Blaža ni k meni sem se lotila izdelave sama.

 Paketek vsebuje dve kupoli, snežinke, srnico, hišico, smrečico iz lesa. Presenetljivo, jaz sem ob naročilu pričakovala izreze iz lepenke. Led verigo lučk, snežne kosmiče in bleščice.

Vse sestavljene elemente sem zalepila z lepilom za les. Pri meni je vse kar ni pritrjeno v nevarnosti, da se sesede.

V stekleno kupolo sem nato natresla snežne kosmiče, seveda naprej preveč in je jelenček izginil v snežnem zametu.

Takole sem nato odvečni sneg odstranila iz kupol.

V naši hiši na mizi ni venčka, Imamo pa letos lepe zasnežene kupole.

Cel kup kompletov za ustvarjanje najdete na policah Klavdijine trgovinice. Same si lahko z pomočjo malih ročic sestavite prav posebno praznično dekoracijo.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti