AKTUALNO: S kodo: UA2024 - 50 % popusta na vse ustvarjalne delavnice, do 29. 2. 2024!
Moj račun

Yvonne Design - DOBRODOŠLA MALA DEKLICA - Goga

DOBRODOŠLA MALA DEKLICA

 Dojenčkastih voščilnic ni nikoli slabo imeti na zalogi. Ta osrednji motiv sem si izbrala štorkljo, ki nosi culo. Šablono Yvonne Design imam res že dolgo doma, pa sem jo tokrat uporabila prvič.

Voščilnico - tresočko sem izdelala po navodilih Tine iz Najlepšega para. Že ob ogledu njenega posnetka sem vedela, da je tak način okvirja fantastičen za tresočko.

Najprej sem izbrala ustrezne papirje. Toliko, jih imam doma, da je nujno uporabljati zaloge. Iz belega 3oo g, papirja sem nato izrezala 3 x štorkljo in culo. Štorkljo sem nato pobarvala z Distress Oxide blazinicami in malimi aplikatorji.

Štorkljo sem nato zalepila v plasteh in za konec dodala raje culo iz potiskanega papirja.

Oko štorklje sem izrezala z luknjačem.

Nato sem iz rožnatega papirja z teksturo izrezala okvir za tresočko. Tinina šablona za 3D učinek je čudovita in vsestransko uporabna.

Za podlago okvirja sem nato izrezala ustrezen kvadrat z šivi in nalepila okvir.
Dodala sem sequins in čez vse prilepila okvir iz acetatne folije.
Dodala sem še kotnike in okraševanje se je začelo.
Okraševanje voščilnic je moja strast, o tem bi vam lahko napisala cel roman. Naj povem le to, da sem za liste in cvetove uporabila papirje z teksturo. Didaa sem še rumene Nuvo tekoče perle, ki so se prav lepo oprijele tudi acetatne folije.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija

Šablona štorklje Yvonne Creations
Papir z teksturo
Vzorčast papir
Bel 300 g  karton
Distress Oxide blazinice
Set malih aplikatorjev
Obojestranski lepilni trak
Lepilo
Sequini
Nuvo tekoče perle
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti