AKTUALNO
Moj račun

Yvonne Creations - Tu je moj dom - Romana

Tu je moj dom, tu sem doma ...

 V mesecu Juliju pri DARILNICI KLAVDIJA, predstavljamo ustvarjalne pripomočke Amy design in Yvonne creations. Obe znamki sta znani največ po šablonah in papirju.

Tokrat sem se odločila, da izdelam zelo preprosto voščilnico, na kateri sem uporabila meni najljubše barve.

 Vzela  sem pravokotno, malo večjih dimenzij, osnovo iz recikliranega papirja.  Da ni izpadel tako pust, pa čeprav je osnova, sem ga malo poškropila z rumenim Lindsy sprayem.

Iz odpadne embalaže v rjavi barvi, sem izrezala kartonček za cm manjši od osnove. (po dolžini in širini). S pripomočkom za cefranje sem nastrgala robove in ga osenčila po robovih. Dodala sem mu še malo pack z barvo. Nastala pa je še ena, ko sem packe sušila z grelno pištolo,sem je papir malo prismodil. Ker pa ne bo videti, se nisem sekirala. Tudi to se zgodi.

Ker z samim videzom nisem bila prav kontenta, nekaj mi je manjkalo, sem ga zarobila še s šivi na šivalnem stroju.

Da sem voščilnici dodala 3D globino sem na zadnjo stran nalepila še tri plasti odpadnega kartona, na katerega so prilepljene šablone ob nakupu.

Nato sem naslednji, še malo manjši, rumeni kartonček samo osenčila in mu nacefrala robove.

Na bež osnovo sem s pripomočkom za lažje odtisovanje, odtisnila štampiljko Marianne design notno črtovje. Ravno tako sem ga osenčila in obšivala na šivalnem stroju.

Vse skupaj sem zalepila z obojestranskim lepilnim trakom.

Ravno tako iz bež papirja sem izrezala tag , ga osenčila in obšivala.

Za piko na i sem dodala manjši izrezek in ga zalepila na zadnjo stran po dolžini.

Na sredino taga sem zalepila srček od Najlepšega para.

Na sredino srčka pa sem iz belega karona izrezala ključ z napisom od AMY Design.

Obdelala sem ga s železovim prahom in ga z reagenti postarala.

S tiskalnikom sem natisnila še napis, ga izrezala in osenčila. Zalepila pa sem ga samo na koncih, tako da je izbočen in da voščilnici še dodatno dimenzijo.

Material, ki sem ga uporabila, sem nabrala na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Lepo se imejte, v Avgustu pa imamo predstavitev drugega proizvajalca ustvarjalnih pripomočkov.Naj ostane skrivnost, do takrat pa lepo se imejte in uživajte v poletju.

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti