AKTUALNO
Moj račun

WOW! - rože in črte - Goga

ROŽE IN ČRTE

 V mesecu Marcu  se bomo z Andrejo in Romano pod okriljem darilnice Klavdija poigrale z izdelki WOW!

Večino njihove ponudbe zajemajo prahci za vroče embosiranje, k temu pa spadajo tudi grelne pištole in ostali dodatki za vroče embosiranje. Njihova ponudba vsebuje tudi štampiljke, stencil šablone, folije ki se jih uporablja skupaj s štampiljkami...

 Za drugo nalogo sem se spet podala v zame ustaljene vode. Rože, rože in rožice majhne in velike so skoraj moj zaščitni znak. Tokrat sem izrezane rože in listke vroče embosirala in iz njih sestavila šopek, ki krasi voščilnico.

Rožice in listke sem izrezala iz papirja, uporabila sem Sizzixov komplet rožic in listov.

Da sem jih dobila iz šablone sem si pomagala s šilom.

Nato sem v svoji škatli z embosing prahci pobrskala po ustreznih barvah za embosiranje.

Vsak izrez sem nato kar z zgornjim delom odtisnila na blazinico za embosiranje, vsak odtisnjen listek pa sproti posula s prahom in pogrela z grelno pištolo.

Nato sem si pripravila še osnovo ali če vam je ljubše ozadje za voščilnico.Sama imam najraje, da imajo moje voščilnice ozek osnovni rob. Za to osnovo sem kar z blazinico za embosiranje premazala papir ustrezne velikosti in ga posula z prahom ter pogrela z vročo pištolo, tako sem dobila osnovo v barvi cvetja.

Za drugi vidni del osnove sem na yupo papir z napravo za letterpress in folijo odtisnila geometrični vzorec

Sledilo je le še sestavljanje voščilnice.

Večino materiala za izdelavo voščilnice sem našla na poličkah

Waw embosing prahci
Waw grelna pištola
Embosing blazinica
Bel karton
Jupo papir
Sizzix šablone cvetov in listov
Lepilna pištola.
Mah
Lepilo
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti