AKTUALNO
Moj račun

WOW! - rdeče vrtnice in bleščeče kapljice - Goga

 V septembru smo se z Andrejo, Romano in Jerco poigrale z WOW! embosing prahci in ostalimi njihovimi izdelki. Lepe barve prahov vas ne bodo pustile ravnodušnih, tudi nas niso. Potrudile smo se in vam poskušale pokazati, kako jih lahko uporabite na različne načine.

Jaz pa sem vam prejšnjič obljubila, da pokažem kako z njimi ustvarimo drobne ali velike kapljice, ki jih nato lahko dodamo na voščilnice kakor dodatek.

Perle sem izdelala z pomočjo Melt it praha z katerim dobimo več tekoče mase in embosirnim prahom     Cupid z bleščicami v rdeči barvi.

Met-it prah in embosirni prah mešamo v razmerju 2/1. Jaz sem dala dve žlički Melt-it prahca in žličko embosirnega v posodico iz folije. Dobro sem vse skupaj premešala.

Z grelno pištolo sem nato prah v posodici segrevala z spodnje strani. Če bi to počele z vrha, bi nam prah odpihnilo iz posode.

Za lažje držanje (posoda iz folije se nevarno segreje), sem uporabila kar klinček za perilo, lahko pa primete tudi s pinceto.

Stopljeno maso sem nato na kapljala na steklen blok, ki ga uporabljam za odtiskovanje štampiljk. Kakor vidite se mi niso najbolje posrečile, vendar lahko vse skupaj neštetokrat spet pogrejemo in izdelamo kapljice na novo.
Naj povem, da se masa precej hitro ohladi in strdi, zato je treba kapljice narediti hitro.
Kapljice, ki so se mi posrečile sem nato dodala na voščilnico z rdečimi vrtnicami.
Vrtnice sem izrezala iz seta LemonCraft - Flowers 01
V notranjost voščilnice sem odtisnila še napis iz seta WOW! štampiljk.
Skoraj ves material, razen čisto nove šablone Amerikanke iz nove kolekcije Najlepšega para sem našla na poličkah
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti