AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

WOW! - Mavrični čopič - Goga

  V Septembru se bomo z Andrejo in Romano pod okriljem darilnice Klavdija poigrale z izdelki WOW. Večino njihove ponudbe zajemajo prahci za vroče embosiranje, k temu pa spadajo tudi grelne pištole in ostali dodatki za vroče embosiranje.

Med raziskovanjem po njihovem blogu sem naletela na zanimivo tehniko kombiniranja embosing praha z barvanjem z alkoholnimi markerji.


Za to tehniko sem posegla po belem embosing prahu z res velikimi zrni, ker sem rabila resnično debel nanos.

Najprej sem z embosirno blazinico kar na papir nanesla embosing medij.


Po njem sem potresla bel embosing prah, grela z vročo pištolo, da se stopi in še parkrat ponovila postopek, da je nanos res debel.


Na koncu sem dobila bel nanos podobno kot če bi barvo nanesla z čopičem.

Nato sem po embosirnem nanosu z alkoholnimi markerji pobarvala mavrico. Vse skupaj sem potem spet grela z vročo pištolo, da so se robovi barvanja malo zakrili.

Na barvito mavrico sem nato z lepilo v svinčniku Nuvo nanesla lepilo, po njem potresla kosmiče pozlate in višek odstranila s čopičem.

Vse skupaj sem na koncu samo še okrasila z Spelbindesovim čopičem in rožicami in napisom Najlepšega para.

Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

 
Nuvo prahce za embosiranje
Grelno pištolo
Lepilo
Nuvo lepilo v svinčniku
Nuvo žlička za ustvarjanje
 Steklena podloga za ustvarjanje
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti