AKTUALNO
Moj račun

WOW! embossing - marmoriranje s prahci - Goga

Marmoriranje z embossing prahci

 V Septembru se bomo z Andrejo in Romano pod okriljem darilnice Klavdija poigrale z izdelki WOW!. Večino njihove ponudbe zajemajo prahci za vroče embosiranje, k temu pa spadajo tudi grelne pištole in ostali dodatki za vroče embosiranje.

 

Po njihovih izdelkih smo posegle že večkrat, zato sem tokrat naredila malo raziskavo in našla tudi drugačne a vseeno zanimive tehnike in izdelke.

Marmoriran izgled sem dobila z mešanjem različnih barvnih prahcev.

Za izdelavo rabimo tri ali več različnih barvnih prahcev. Grelno pištolo in kos peki papirja. Ja, tistega, ki ga navadno uporabljamo za peko biskvitov, keksov ipd.

 Odrezala sem ga v velikosti voščilnice in ga prav tako prepognila kakor voščilnico.

Prah na to kar obilno potresemo po peki papirju, tako, da dobimo precej debelo plast.

Bolj je plast prahcev debela lepše se potem stopljeni prelivajo v vzorček.

Nanos prahov nato pokrijemo in grejemo z grelno pištolo preko papirja. Za takšno tehniko je fino imeti dvostopenjsko grelno pištolo. Grejemo dolgo in od blizu, da se začne papir že rahlo smoditi.

Dobro pogret papir nato odkrijemo, ker je prah stopljen in gost se z papirjem rahlo dvigne in ustvari marmoriran izgled. Če niste zadovoljne enostavno pokrijete z peki papirjem nazaj in še dogrevate.

Ko se stopljen prah ohladi, ga z pomočjo nečesa tankega (spatula za nanašanje paste) previdno privzdignemo s peki papirja.

Ta nanos sem nato kar z navadnim lepilo prilepila na osnovo za voščilnico. Dodala sem še napis, prav tako vroče embosiran in nekaj tekočih Nuvo perl.

Material za voščilnico najdete na poličkah Darilnice Klavdija.

Nuvo prahce za embosiranje
Grelno pištolo
Ravnilo
Lepilo
Tekoče Nuvo perle
slikarska lopatica
 Steklena podloga za ustvarjanje
Peki papir doma v predalu!
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti