AKTUALNO
Moj račun

WOW! - embosiranje s stencil šablono - Romana

 V mesecu Septembru pri DARILNICA KLAVDIJA predstavljamo izdelke WOW. Pod blagovno znamko Wow, ustvarjalke oz. papirčkarice poznamo embossirne prahce. Imajo pa še bleščice, štampiljke in še bi se kaj našlo.

Zadnje čase sem navdušena nad črnim akvarelnim papirjem in tudi tokrat sem posegla po njem in sama naredila vzorec.

Preko stencil šablone, ki sem jo na papir nalepila s zadnje strani, sem z mehko krtačko nanesla Distress Oxide Candied apple. Na črni podlagi pride odtenek v svetlo vinsko rdeči.

Ker se Distress Oxide kar dolgo sušijo, sem si pomagala z grelno pištolo.

Ko sem se prepričala, da je res popolnoma suho, sem nanesla preko druge stencil šablone ( komplet vsebuje dve ujemajoči stencil šabloni) z mehko gobico Versa watermark.

Nato sem stencil previdno odstranila. Čez kartonček sem potresla WOW zlati fin prahec in ga utrdila.

Ker ne maram prav preveč čistih linij, sem potresla še malo prahu po celotni površini in ga ponovno utrdila.

Odrezala sem 4cm širok kos črnega papirja in ga v celoti prekrila z rdečo barvo. Počakala sem, da se je popolnoma posušila nato sem robove potapkala z Versa embossirno blazinico in potresla prahec, da sem dobila lepo zaključen rob. Na sredino sem odtisnila napis Vse najboljše iz seta štampiljk Darilnice Klavdija.

Tako oblikovan kartonček, sem nalepila na sredino in dodala še malo zlatih Nuvo kapljic.

Ves material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA.

Uživajte v prihajajočih lepih dneh.

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti