AKTUALNO
Moj račun

Wendy Wecchi - A milion thanks - Goga

 V oktobru se za Darilnico Klavdija z Andrejo in Romano igramo z izdelki Ranger. Meni so od njihovih proizvodov zelo všeč izdelki s podpisom Wendy Vecchi in tudi za ta petek sem posegla po njih. Prejšnjič sem vam pokazala blazinice Make Art, tokrat pa sem posegla po kompletu štampiljk, rezalnih šablon in stencil plastičnih šablon za barvanje.

V setu  A million thanks najdete prav vse elemente za izdelavo voščilnice.
Najprej sem odtisnila osrednji element, cvet z Archival črno blazinico in napravo za odtiskovanje na Florence akvarelni papir.

Sledilo je barvanje cveta čez ustrezno stencil šablono, ki je priložena setu za ustvarjanje.

Za barvanje s blazinicami najraje uporabljam čopiče.

Za ozadje voščilnice sem nato z stencil šablonami pobarvala še dva različna papirčka.

Magnetna plošča Wendy Vecchi ja z močnimi magneti za takšno barvanje res priročen pripomoček. Večkrat se mi je namreč zgodilo, da sem z lepilnim trakom poškodovala papir.

Rožica je večplastna, ročno sem jo izrezala iz več odtisov in z 3d blazinicami sestavila cvet.

Za konec sem z belo akvarelno barvo (uporabljam čisto navadno tempera barvo) nanesla še bele kapljice.

Skoraj ves material za izdelavo sem našla v Darilnici Klavdija.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti