AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Vroče embosirane vrtnice in napis

Embosiranje je ena izmed mojih ljubših tehnik ustvarjanja, z njim krasno izdelamo ozadja, ali osnovni motiv, lahko pa z njim tudi poudarimo napis.
Lotila sem se vročega embosiranja z belim prahom na belo podlago, efekt je fantastičen.
Dodala sem le preprost napis, Tinin seveda, domač. Izrez sem dobro namočila z blazinico za embosiranje, po njem posula prah in ga z vročo pištolo segrela.
Uporabila sem Wow prah Sea turtle, ki se lepo preliva iz bele v zeleno in zlato barvo.
Na kancu pa sem še sama izdelala polperlice za okrasitev.
Z mešanico Wow melt - it praha in želene barve embosirnega praha, ki ju pomešamo v razmerju ena proti ena. Prah z vročo pištolo sem v posodici stopila in ga hitro nakapljala na podlago za barvanje. Zadeva se resnično hitro trdi.
Na takšen način sem dobila še polperlice ustrezne barve za popestritev voščilnice.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti