AKTUALNO
Moj račun

Voščilnica za krst

V tem krogu izziva DT Klavdija je naša naloga izdelati voščilnico za sveti zakrament. Meni je srečna roka namenila Chipaboards izrez krstnega kamna in tako je nastala voščilnica za svti krst.

Prav nič nisem komplicirala, izrezala sem dva različna dizajnerska papirja.

Izreze trnih listov in vitic pobarvala z distress blazinico v zeleni barvi.

Iz Foamirane pene naredila štiri preproste rožice, ki pa sem jih pobarvala z mojo novo pridobitvijo NUVO mousse. Super bleščečo pasto, ki jo lahko uporabljate na različne načine sem kar z prsti namazala na rob pene, krasno pride.

Iz belega perl papirja sem izrezala napis sv. Krst in ga ravno tako namazala z nuvo pasto. Perl papir je nehvaležen za barvanje, saj je rahlo povoskan in se barva slabo prime nanj, z pasto je barvanje uspelo.

Na koncu sem le še sestavila šopek.

Nato pa še voščilnico.

Kjer so se mi prostorčki na voščilnici zdeli preveč prazni sem Nanesla nekaj Nuvo tekočih prelic.

 

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti