AKTUALNO: Koda 14PAP prinese 14 % popusta do 16. 4. 2024 na celoten nakup
Moj račun

Voščilnica poštni nabiralnik - Goga

Poštni nabiralnik

 Priznam, da se idejo z poštnim nabiralnikom videla pri Lady E. in morala sem se ga lotiti. Najprej si je bilo treba priskrbeti šablona in potem je ideja zaživela še pri meni.

Ker pa imamo pri nas poštne nabiralnike rumene sem seveda barvo spremenila.

Iz svetlo rumenega kartona sem najprej izrezala  vse elemente, osnovnega dvakrat, ker sem želela klasično voščilnico na odpiranje.

Ker ima osnova eno stran narejeno tako, da jo lahko vpnemo v albumček sem izrez obrnila, in še enkrat spustila čez Sizzixa, da sem dobila enaki stranici.

Izrezane elemente sem nato z začasnim lepilom zalepila skupaj in na vse skupaj odtisnila štampljko pisave  z Distress oxide blazinico rjave barve.

Nato sem še posenčila vse robove izrezov z isto blazinico Frayed burlap in aplikatorjem za senčenje.

Nato je sledilo lepljenje. Za del izrezov sem uporabila različno debele 3D blazinice, tako , da sem dobila večplastnost.

Nato je sledilo okraševanje, o tem smo že tolikokrat govorile, da se tokrat ne bom posebej ukvarjala z razlaganjem. Pa tudi vsaka se loti okraševanja po svojem okusu.

Ko sem voščilnico že sestavila sem šele videla, da je slabo odtisnjena štampiljka na vratih nabiralnika moteča, zato sem dodala še nekaj rožic in tako neprijetnost skrila.

Material in pripomočki:

Material in pripomočke najdete v
                                                    https://www.darilnica-klavdija.si
    Rumen karton
Rjava, rumena in zelena Distress oxide blazinica
Šablona Elizabeth Craft
Liquid perls
Sizzix strojček
3D lepilne blazinice
začasno lepilo
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti