AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Voščilnica knjiga

Na vrsti je že drugi krog ustvarjanja za Darilnico Klavdija in tokrat ustvarjamo na temo Knjiga.
Voščilnice v obliki knjige so poleg škatlic presenečenja še vedno zelo popularne. Klavdija nam je olajšala delo in si priskrbela na zalogo že narejene osnove. Super za vse tiste, ki ste se bale izdelati knjigo. Potrebno je samo še prepogniti na utorih in zlepiti.

Odločila sem se, da moja knjiga nastane v precej nevtralnih barvah. Le za ljubitelja kave mora biti, saj sem v notranjost skrila dve skodelici kave.

Pripravila sem si še rjav karton v velikosti 13,7 x 13,7 cm, 4 kartone v krem odtenku 13,4 x 13,4 cm, 3 rjave krogce ter nekaj vejic v rjavi in krem barvi.
Uporabljen material iz Darilnice Klavdija:
- osnova za knjigo
- rjav karton
- krem karton
- foamiran pena
- prašniki
- nuvo muss pena
- nuvo tekoče perle
- satenast trak
- distress blazinice
- rezalne šablone Čajanka
Ker nimam rjavih prašnikov, sem se odločila, da bom kar bele pobarvala. Pobarvala sem jih s čisto navadnim lakom za nohte. Če se boste odločili za ta korak, vam priporočam, da jih pustite kar nekaj časa, da se dobro posušijo.
Če vas zanima, kako sem sestavila knjigico, izdelala rožice ter pobarvala prašnike :), vas vabim k ogledu videa.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti