AKTUALNO: V ponedeljek, 8. 3. 2021, ponovno odpiramo vrata naše trgovine na Ljubljanski cesti 72, v Domžalah!
Moj račun

Večplastna voščilnica – paper piecing

Naša skupna tema so “tete” z lončki, v katerih je lahko kava, kakav, kuhanček ... važno je le, da so gospe nasmejane. Da bi bile “tete” videti kar se le da resnične, sem se odločila izdelati večplastno voščilnico.

Motiv sem z Archival ink Jet Black večkrat odtisnila na akvarelni papir. Nato sem imela precej dela, da sem izrezala pravilne dele motiva, kot bi si sledili v 3d svetu.

Skrite dele motiva sem pobarvala s črnim markerjem, da se kasneje ob sestavljanju ne vidi beline. Pripravila sem rdečo osnovo in dekorativen papir.

Motiv sem barvala z Distress markerji in blazinicami.

Pobarvane koščke sem z embosing svinčnikom nežno oblikovala na podlogi za oblikovanje papirnatih rožic.

Na vsak košček sem nanesla lepilo iz vroče pištole in tako ustvarila dodatno dimenzijo.

Sestavljen motiv.

Motiv sem odtisnila tudi na ozadje, z markerjem sem močno pobarvala rob in dodala nežne sence.

Število plasti je med 2 in 6. Bližje, kot je predmet na motivu, več plasti zahteva.

 

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti