AKTUALNO
Moj račun

Valentinova voščilnica - XOXOXO

Na srčkasti voščilnici sem uporabila silo različne materiale in tehnike, s katerimi sem dosegla res različne teksture in efekte zelo enostavne oblike srčkov.

Najprej sem si izdelala stencil šablono iz črk XOXO – poljubčki in objemčki. Uporabila sem prazno stencil polo TCW340 Stencil 3 Stencil Sheets. Narisala sem si črto in razmake med črkami in jih pri rezanju fiksirala Vijoličnim lepilnim trakom (Therm O Web – iCraft – Purple Tape). Preko Šablone sem nanesla Tacky When Dry teksturni medij.

Ko je bil nanos prozoren sem nanesla še transfer rdečo folijo (DECO FOIL TRANSFER SHEETS RED), tako je napis postal izjemno svetleč.

Nato sem si izdelala še stencil šablono s srčki, ki so iz seta Najlepoši Par. Senčila sem jih z Distress Oxide candied apple blazinico. Uporabila sem Distress čopič za nanašanje barve (Tim Holtz Distress Blending Brus), ki mi je omogočil, da sem intenzivnost barve lahko spreminjala, saj čopiču s pomočjo držala spreminjamo velikost.

Transfer folijo sem nanesla tudi na dvostranski lepilni trak in iz tega izrezala drobne srčke, ki se ujemajo z napisom.

Na nekaj srčkov sem nanesla Ranger prozorno svetlečo pasto (Ranger Texture Paste Transparent Gloss), na nekatere pa Ranger pasto za razpoke (Ranger Texture Paste Opaque Crackle). Crackle pasta razpoka, ko se posuši. Vzorec razpok je odvisen od debeline nanosa.

Na Valentinovi voščilnici sem tako ustvarila različne barvne odtenke in teksture z eno barvno blazinico, teksturnimi pastami in folijo.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti