AKTUALNO: Srečanje ustvarjalk, sobota, 24. 9. 2022. Rezerviraj si dan za druženje :)
Moj račun

UK CRAFT - osnove za voščilnice

Na Helenino pobudo smo se odločile, da smo spet dobrodelne. Če naše voščilnice nam prinesejo toliko veselja, je res lepo, če prinesejo veselje tudi drugim.
Odločila semm se, da v enem združim dva projekta, dobrodelnega za Junake 3 nadstropja in pa da pokažem različne osnove za voščilnice proizvajalca UK Craft.
Za tri različne motive medvedkov sem izrala tri različne dimenzije osnov.
Prva in meni najljubša je DL osnova dimenzije 21x10 cm. Zelo rada jo uporabljam za bogato okrašene voščilnice za poroke ali rojstne dneve.
Druga je osnova dimenzije15x10,5 cm
Mislim, da je to kar najbolj pogosta oblika vođščilnice, sama jo imam rada za izdelavo prazničnih voščilnic.
In še tretja oblika, ki je kvadratna. Dimenzija 12,5x12,5 cm, je tudi simpatična saj daje možnost lepe okrasitve .
Motivi na voščilnicah so iz moje zaloge gumijastih štampiljk.
Osnove za voščilnice UK Craft dobite v različnih dimenzijah in seveda v različnih barvah pri Klavdiji.
 

 

Iz Darilnice sem uporabila

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti