AKTUALNO: Ustvarjajte z nami!
Moj račun

Tete po moje

Kakor zadnja v vrsti ustvarjalne ekipe sem se lotila naših Tet, štampiljke Art impressions Latte Love. Zabavne štampiljke je treba uporabiti na zabaven način.
 Izdelala sem simpatično darilno vrečko v katero lahko daste čokoladice ali pa kakor jaz kavo.
Ročaje sem izrezala ročno, lahko pa si enostavno pomagate z  šablono kroga in na sredini izrežete le krožno odprtino.
Simpatične dame sem pobarvala z distress blazinicami in markerji.
S šablono in štampiljko Heartfelt sem vroče embossirala liste bodike, jih pobarvala z zelenim spectrum noir sparkle flomastrom in izrezala z šablono.
Ne vem kako sem toliko let ustvarjala brez plošče za utore, krasen pripomoček za izdelavo škatlic je resnično nepogrešljiv.
Z njim resnično natančno in hitro izdelamo pregibe.
Pregibe notranjih žepkov namažemo z lepilom, jaz sem tokrat prvič uporabila Scotch-evo lepilno pištolo.
Raje kakor, da pišemo o tem kakšen papir uporabite sem se posvetila načrtu za vrečkico. Okrasite pa jo po svoje.
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti