AKTUALNO
Moj račun

Studio Light - 3d moška voščilnica - Andreja

Studio Light poleg rezalnih šablon in štampiljk ponuja tudi zanimive papirje A5 velikosti, kjer so v enem bloku zbrani potiskani papirji, izrezi in nekaj napisov na pavs papirju.

This image has an empty alt attribute; its file name is 15.7.studio-light-morsko.jpg

Iz modrega papirja s teksturo sem izrezala osnovo za voščilnico, ki ima že narejene vse prepogibe in zareze. Iz rjavega papirja s teksturo prve kvadratke in iz potiskanega papirja tretje kvadratke. Na te sem s črno blazinico odtisnila različne morske motive.

This image has an empty alt attribute; its file name is moška-morska-voščilnica-1.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is studio-light-Essentials-cutting-die-Building-block-cardshape-Nr.15.jpg

This image has an empty alt attribute; its file name is Studio-Light-Essentials-mixed-paper-pad-pattern-paper-Nr.159.jpg

Voščilnica se plosko zloži, da jo lahko pošljemo po pošti. Prejemnik pa jo lahko odpre in pokončno postavi na razstavno poličko.

This image has an empty alt attribute; its file name is Studio-Light-Essentials-mixed-paper-pad-pattern-paper-Nr.159-card.jpg

Material in pripomočki:

  • Studio light rezalna šablona Essentials cutting die Building block cardshape Nr.15
  • štampiljke Marianne design
  • potiskan papir Studio Light, Essentials mixed paper pad pattern paper Nr.159
  • moder in rjav papir s teksturo, florence
  • lepilo tekoče in obojestranski trak
  • škarje, pinceta, Sizzix Big Shot naprava
  • akrilni blok
  • Črna blazinica, Nuvo hybrid ink pad
  • Sakura bel marker

Vabim vas k Gogi in Romani, ki bosta v tem mesecu prav tako ustvarjali z Studio Light  pripomočki in materialom.

Hvala za ogled in komentarje.

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti