AKTUALNO
Moj račun

Stekleni okraski za novoletno smreko - Romana

 Pri DARILNICI KLAVDIJA  v mesecu Decembru predstavljamo zomske materiale, oziroma vse kar lahko uporabimo za praznično okraševanje.

Nekje na sredini mojega ustvarjanja sem odkrila znano ameriško ustvarjalko Jennifer Mcguire,

Od vseh video posnetkov, mi je najbolj ostal v spominu, kjer okrasi steklene bunke za smrekico.

Tako da mi je bil tokrat za navdih prav ta video.

Najprej sem prozornim steklenim bunkam odstranila "peceljčke"-

V notranjost sem nalila belo akrilno barvo in toliko časa vrtela, da je bil balonček povsem prekrit. Narobe obrnjene sem položila na papirnate kozarce, da se je barva popolnoma odcedila. Pustila sem sušiti čez noč.

Nato sem preko filc blazinic nanesla alkoholne inke v modri, lila in vijolični barvi. Vsak balonček sem obdelala drugače.
Ker alkohol hitro izhlapeva, so bili balončki hitro suhi. Da pa bi barva ostala trajna, jih lahko zaščitite z lakom, ki jih cvetličarji uporabljajo za bleščavost zelenja.
Jaz se za to nisem odločila, ker so mi bili bolj všeč taki.
V enega, prozornega, pa sem alkoholne inke vlila v notranjost in pustila da je nastal lep prelivajoči vzorec. Nato sem nasula še bele in roza drobne bleščice.
Ko se je notranjost posušila, sem samo še stresla ven preostanek.
Naslednje tri balončke pa sem zelo poenostavila.
Kot medij sem uporabila prozorno loščilo za parket, ki sem ga vlila v notranjost.
Na še moker nanos sem vsula bleščice in jih enakomerno porazporedila.
Balončki so čudoviti, najbolj pa mi je všeč, da bodo bleščice točno tam, ker morajo biti in ne bodo padale po stanovanju.
 Tem bunkam sem dodala še male pentljice.
              Ves material, ki sem ga uporabila, najdete na poličkah DARILNICE KLAVDIJA. 
Razen loščila, seveda.

Pa še link do videa, ki mi je bil za inspiracijo.

https://www.youtube.com/watch?v=7CkCHvIDXH8

Lepo preživite praznike!

IN SREČNO V 2022!

Romana

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti