AKTUALNO: 15 % popusta na poličo JESEN - koda: JESEN15. Velja do petka, 29. 9. 2023!
Moj račun

Stamping Bella - poročna voščilnica - Goga

POROKA

 V mesecu Maju bova z Andrejo posegli po štampiljkah Stampingbella. Ker je v Maju cel kup porok se mi je zdela štampiljka Brett & Brenda get married čisto prava izbira.

Tokrat sem se lotila barvanja z suhimi barvicami, za odtiskovanje pa sem uporabila gladek 280 g papir.

 Izdelala sem precej preprosto DL voščilnico za poroko.

Štampiljko sem s pomočjo naprave za odtiskovanje odtisnila na gladek bel papir.

Kakor sem že povedala sem pobarvala s suhimi Polychromos barvicami.

List s pobarvanim motivom sem nato še malo okrasila. Dodala sem samolepilne perle, cvet iz blaga in izrezan napis, ki se ujema z odtisnjeno štampiljko.

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija

Štampiljka StampingBella
Bel 280 g papir
Črn papir z teksturo
Črna blazinica
Naprava za odtiskovanje
Sizzix strojček
DL osnova za voščilnico
Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti