AKTUALNO
Moj račun

Stamping Bella - Deklica z mavrico - Goga

Mavrična deklica

 V mesecu Maju bova z Andrejo posegli po štampiljkah Stampingbella. Moje barvanje ni tako dovršeno kakor Andrejino, pa še Copic markerjev nimam preveč rada. Jaz barvam izključno z barvicami ali z akvareli. Tudi mavrično deklico sem pobarvala z akvareli v svinčniku.

Simpatični motivi Stampingbella kar kličejo po razigranih barvah

Motiv sem odtisnila na akvarelni papir z črno Archival blazinico. Pobarvala sem jih z vodnimi čopiči in Distress vodenimi barvicami.

Pobarvan odtis sem nato u škarjami izrezala in nanj nalepila 3d lepilne blazinice.

Tudi na izrezan oval, ki sem ga namenila za podlago deklici sem nalepila 3d lepilni trak.

Postavitev je zelo značilna za moje ustvarjanje. Dodala sem rože iz papirja, mah izrezane listke in nekaj tekočih Nuvo perl.

Potiskan papir je iz kolekcije Najlepši par

Skoraj ves material za voščilnico sem našla na poličkah Darilnice Klavdija

Štampiljka Stampingbella

Čopiči z vodnim rezervoarjem

DL osnova za voščilnico

papirnate rože

mah

Nuvo tekoče perle

škarje

lepilni 3d obojestranski trak

3d lepilne blazinice

Črna Archival blazinica

Akvarelni papir

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti