AKTUALNO: Na polički Čistimo najdeš izdelke do 60 % znižane. Izdelki grejo iz prodaje in kasneje pri nas ne bodo več na voljo!
Moj račun

Štampiljke Darilnica Klavdija na roza voščilnici

Božična zvezda v beli in roza barvi

 Božičnih zvezd se nikoli ne naveličam, tudi za današnjo objavo sem si izbrala zvezdo, le, da je tokrat v rožnatih odtenkih.

Roza barva na prazničnem okrasju ni več nič nenavadnega, prav lepo se poda k bleščicam in vsem kar k praznikom sodi.

Akvarelni papir sem pobarvala z različnimi rožnatimi blazinicami, nato sem z  plastično stencil šablono nanesla zvezdice z barvami in Nuvo teksturno pasto z bleščicami.
Izrezala sem Tinino božično zvezdo jo v sredini malo obarvala z roza barvo in na prašnike nanesla bleščice.
Tudi tokrat sem uporabila naše avtorske štampiljke, ki jih lahko lepo kombinirate v različne napise.
Odtisnila sem ga z Arcival vododporno blazinico.

Pasta se zelo hitro suši, zato morate hitro po nanosu oprati lopatko in šablono, ker so v njej bleščice, se opere še dosti težje.

Material za voščilnico sem našla na policah

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti