AKTUALNO: Srečanje ustvarjalk, sobota, 24. 9. 2022. Rezerviraj si dan za druženje :)
Moj račun

Štampiljke Darilnica Klavdija in Perfect Pearls

 Božične zvezde so zagotovo najbolj prepoznavno cvetje v zimskem času. Tudi jaz jih imam zelo rada in jih pogosto uporabljam za okras na prazničnih voščilnicah. Tokrat pa sem jih uporabila za podlago napisu iz Darilnice Klavdija.

        V mesecu decembru  z Andrejo uporabljava napise iz seta, ki sva jih tudi oblikovali za Darilnico Klavdija.

Štampiljko božične zvezde imenovano Vintage Christmas se žal že precej časa ne dobi več, a je meni ena ljubših. Odtisnila sem jo večkrat na akvarelni papir z embosing blazinico. Zvezde sem nato posula z črnim embosing prahom in jih pogrela z grelno napravo.

Embosirani odtisi preprečijo, da bi barvo z katero barvamo zanesli čez robove odtisa.
 Moj namen je bil, da vam pokažem, kako lep in perlast učinek dobimo, če barvamo odtise z perfect perls prahci. Uporabila sem tri, zlatega, zelenega in rdečega. Nekaj praha sem nanesla na podlago za gretje, popršila sem ga z vodo in tako dobila tekočo barvo. Z njo sem pobarvala zvezde.

Ostanke zlate barve sem  nanesla na velik čopič in popršila list, da sem dobila zlate kapljice.

Odtis štampiljke sem na pavs papir embosirala z zlatim  embosing prahom.

Material za voščilnico sem našla na policah

Dodaj odgovor

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Storitve Klavdija, d.o.o. obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Storitve Klavdija, d.o.o. nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Storitve Klavdija, d.o.o. (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Storitve Klavdija, d.o.o. se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Storitve Klavdija, d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti